Follow me on twitter :)

Thursday, August 11, 2011

72. PBSM - Majlis Berbuka Puasa

Assalamualaikum...

alhamdulillah, hari ni berbuka puasa tersangatlahg kenyang....semua kenyang, perut, mata dan juga hiburan...
haha...perut kenyang sebab makan banyak...mata kenyang sebab usya orang...hiburan kenyang sebab duk gelak jek sepanjang majlis berbuka puasa tadi...

wooow, tadi buka puasa dengan member2 HiCom PBSM...best and syok sesangat...bese lar, dah lame tak berkumpul semula sebab dah takde aktiviti persatuan lagi kan...tapi tadi majlis tu kitorg tak plan pun...keluar duit pun tak...cikgu plak yang urus semua...macam nak buat surprise lak...dapat tahu pagi tadi, kene berkumpul kat garaj bas kul 6.30 petang....huhuhu, terharu dengan cikgu....weee~~~

tadi memang juadah berbka paling sedap setakat nie...mula-mula ingatkan pergi makan kat Paya Indah Wetland...rupanya tak, kitorg makan dekat Restoran Berian je...makin Nasi Beriani tuuu...siap tulis lagi kat situ resipi asal daripada Batu Pahat, Johor....wooo, bangga wa cakap sama lu...haha


fuuh !! layaaan....memang sedaap...

tapi yang buat lagi sedap tu, sebab nye, sebelum makan tu, cikgu bagi ucapan, cikgu kata, cikgu berbangga dengan kami kerana kami adalah team terbaik yang cikgu pernah ada....

mana taknye...kitorang handle kem kot...dua kali plak tu...dua-dua siri berselut kat paya bakau kampung batu laut tuh...haish....habis gegatal sume orang alergic...kwang2..tapi memnag best la, kalau tak, tak rasa berselut carik kepah, mandi lumpur segala...haha...

rindu kenangan itu semua...weeeheee~~~

5 comments:

♥ adibah mazlan ♥ said...

tq coment, mr.a? kenal ke mr.a saya,
reply dekat komen saya ye

sergeant keroro said...

haha, aku ingatkan sape la. :P

ko senyap sekarang eh.

p/s : link-link member aku semua ko letak, link aku langsung xde, HAHA

syarifahsidrus said...

makanan tu..meggoda je..haha

tia @ Ini Kisah Tia said...

wahhhh , untung tau :D

...(",) PooH... said...

keroro : ko ingat spe?? mane ade ak senyap...bising kot...erm, ak xpasan lak link ko xdek...hehe.. :))

syarifahsidrus : mmg menggoda...da la ngadap awal 10 minit dari waktu buka..

tia : hmm, org belanja mmg untung... :)

Fabulous Friends